lauantai 29. marraskuuta 2014

Äänittelyä ja vauva juttuja

Heipsulivei!

Taas kerran tulen purkamaan ajatuksiani.

Tiistai 18.11 oli siis sisällöltään aivan erinlainen tiistai mihin olen tottunut. Päivä alkoi aamuisella kiroamisella, kuinka ei jaksa nousta ylös. Noh kuitenki aamusta selvittiin ja pian olinkin jäätymässä linja-auto asemalla. Bussi tuli ja päästiin suuntaamaan kohti ammattikoulua. Sinne saavuttiin ainaki tunnin ajomatkan jälkeen.

Kotiuduttiin siin vähän ja sitten lähdittiin äänittään, syke nous varmaan tuhanteen heti ku pääs siihen studioon sisälle. Otot meni ihan ok, paitsi se yksi joka meni ihan pilalle pienen flunssaisuuteni takia.

Äänitysten jälkeen vähän jutusteltiin ja sit mentiin syömään. Ruokana oli jotain sekasoppaa, en oikein vieläkään tiedä mitä se oli mutta ihan syötävää.

Ruokailun jälkeen mentiin saliin ja siel saatiin kasata kaikki soitto vehkeet, mikit, kaiuttimet jne (mitä nyt livesoittoon tarvitaankaan) soitto kuntoon. Sitten saatiin esittää meidän kappaleet kakkosvuoden opiskelijoille ja sitten päästiin myös miksaileen ja leikkiin valopöydällä.

Sitten vielä vähän kierreltiin ja kaarreltiin ja sitten olikin kotimatkan aika.

Sitten tänään oon ollu osan päivästäni Oulussa ja siellä katsomassa siskon luona pikkuista poikaa joka synty 19.11 seuraavan kerran nähdään ehkä vasta ristiäisissä, koska tässä on kuitenki joulu niin vilskettä. Päälisin puolin suunniteltiin, että voitaisiin piipahtaa joulunpyhinä Oulussa päin, mutta en tiedä miten sitä sitten jaksaa.

Hyvää jatkoa kuitenki teille nyt ja rauhallista joulun odotusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti