tiistai 6. syyskuuta 2016

Tilannepäivitystä!

Heippodei!


Vähän tilannepäivitystä vähän. Mistähän sitä edes osaisi aloittaa? Noh, katsotaas.

Koulun suhteen on alkanut tosi hyvin. Enää alle kuukausi ja sitten vaihtuu jakso ja koulu. Uusi lukujärjestys on tullut jo nähtäville ja odotan ihan mielenkiinnolla. Tämä jakso on ollut yllättävän rento, vaikka pientä ahdistusta onkin ollut ilmassa. Mutta nyt ryhmä on alkanut tulla jo vähän tutuksi ja ihan hyvin siellä pystyy päivät olemaan eikä enää pelota mennä kouluun.

Tänään oli terveystarkastus ja vihdoin jotain jopa tapahtuu. En muista olenko tänne kirjoitellut, mutta mulla on tosiaan ollu polvet ja nilkat välillä todella kipeät. Ja nyt vihdoin! Kolme vuotta tätä on tässä ooteltu ja nyt vihdoin saan lähetteen fysioterapiaan. Taas vaihteeksi uusi iso askel elämässä, mutta toivottavasti voin joku päivä iloita, että osaan vihdoin kävellä suoraan.

Mulla on terveystarkastuksissa aina paasattu, että mun pitäis liikkua enemmän. Nyt aloitan taas uuden askeleen sinnekin käsin. Viimeksi olen ollut aktiivisempi liikkuja seiskaluokalla tanssin parissa ja juuri tänään kävin sopimassa itselleni salivarauksen. Vihdoin pääsen taas tanssimaan kunnolla, kun on tilaa liikkua. Samoin eräs kuntosali sijaitsee lähellä kouluani, joten sielläkin olisi taas tarkoitus aloittaa käymään. Jos nyt pysyis motivaatiokin vähän paremmin, kun voi mennä vaikka suoraan koulusta sinne, eikä tarvitse käydä välillä kotona.

Toinen rakas harrastukseni on myös edennyt. Muutama postaus sitten puhelin kirjaprojektistani. Tällä hetkellä tilanne on se, että tarvitsisin vain uuden tulostimen ja sitten se olisi jo oikeastaan valmis. Toki siinä on vielä sitten jäljellä kasaamisvaihe ja välilehtisten askartelu ja sellaista kaikkea pientä. Mutta pikkuhiljaa ollaan jo määränpäässä senkin asian suhteen.

Oon pitkästä aikaa tosi iloinen, että mulla on kaikkea sählättävää. Toki siihenkin kouluun pitäisi nyt keskittyä, mutta tein yläasteella sen virheen, että pidin itseäni liikaa koulukirjojen ääressä. En halua enää toistaa sitä virhettä, vaan haluan tällä kertaa antaa itselleni mahdollisuuden tehdä myös kaikkea muuta. Siten pysyy myös mielikin virkeempänä. Heippahei!

Eikun hymyä huuleen ja mustikkaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti