lauantai 21. kesäkuuta 2014

Aamurutiinit (osa 1)

Heipsulivei!

Ihan tiedoksenne tänään tulee kaksi mahtavaa postausta joista toinen nyt, kirjoittamis halun takia. Ja toinen illalla koskien jotain aivan eri aihetta (eli ei siis tarkoita, että kun nyt kirjoitan aamurutiineista, että illalla kirjottaisin iltarutiineista)

Mutta siis:

AAMURUTIINIT

Nythän ei ole enää mikään aamu, iltapäivä paremminkin. Mutta nytkun olen kesälomalainen se herääminen on joskus yhdentoista aikaan. Kirjoitan nämä nyt kahdessa osassa koska ensimmäisessä pohdin aamurutiinejani lomalla ja toisessa kouluarkena. Samoin joskus tulee myös iltarutiinit ja nekin kahdessa osassa. Lifestyle blogiahan tästä ei tule, mutta kun ne rutiinit ovat osa jokapäiväistä elämää yhtälailla kuin päänsärky joten niillekkin voi omistaa oman postauksensa.

Tästä ne nyt sitten alkavat. Kesäloma rutiinini:

Eli herään suunnilleen yhdentoista aikaan. Menee sellaiset 3-6 minuuttia kun heräilen ja sitten nousen ylös. Menen vessaan ja pesen hampaat. Aukaisen telkkarin ja lähden hakemaan aamupalaksi edellispäivän ruokaa. Menen syömään olohuoneeseen katsellen telkkarista Summeria. Kun olen syönyt haen jäätelön ja syön vielä sen. Summeri loppuu kahdeltatoista ja alan katsomaan jotain muuta ohjelmaa. Sitten mene pukemaan ja peittelemään pedin ja olen valmis tekemään jotain turhaa.

Eihän tuossa ole kauheasti tekemistä, mutta kun herään yhdeltätoista ja olen valmis noin kahden aikaan saa siinä hiukan ihmetellä mihin se kaikki aika kuluu.

Mutta nähdäämpä sitten illalla uuden postauksen merkeissä :)

1 kommentti: