maanantai 7. heinäkuuta 2014

Ajelua, ajattelua, puhumista ja remiksejä

Heipsulivei!

Otsikko kertoo tän päivän tapahtumat enemmän kuin tuhat sanaa.

Aamulla taas vedin ton perusrutiinin ja pian löysinkin itseni istumasta auton kyydistä musiikkia kuunnellen. Tällä kertaa vietin autossa tunnin ja suunta oli kohti Oulua. Oulussa mentiin syömään ja söin pahinta ruokaa ikinä. Olihan se joo ihan hyvää ja silleen, mutta toisaalta mun teki mieli työntää sormet kurkkuun. Miksi siellä ei voinut olla lastenlistaa josta olisin voinut tilata lihapullat ja muussin?

Mutta tulipa taas puhuttua ja mietittyä asioita läpi. On se mukavaa kun on perhe jonka kanssa voi käsitellä kaikki maailman asiat. Vaikka tuntuu, että minä olen se hiljaisin ravintolassa. Mutta nyt tapahtui jo edistystä. Osasin tilata ilman, että äiti on toistanut kymmenen kertaa "No?"

Reippaudesta sain sitten Kärkkäiseltä palkinnoksi Robinin Boombox albumin jota olen jo pidemmän aikaa haaveillut hyllyni täytteeksi. Tosin kun se iskältä sain 'kerjättyä' (totesin vain levyhyllyllä et "Jos tuosta pitäs jotain ostaa niin tuo Robinin") niin ei käynyt mielessäkään, että se olisi palkinto reippaudesta. Iskä ei tosin tiedä sitä vieläkään.

Tuli sitten kunnolla myös paluumatkalla setvittyä se puremis tapaus jalkapallossa ja tuli siinä jotain Putinistakin mainittua.

Nyt tässä pohdin miksi edes ylipäätänsä halusin tämän albumin vaikka en erityisemmin pidä konemusiikista. Boomboxin itse levy sisältää siis remiksit Robinin Boom Kah albumin kappaleista. Sitten se DVD sisältää Robinin Pop show:n, bäkkäri koosteen, biisien videoita ja karaokeversioita. Ja vielä huipennukseksi Robinin julisteen.

Eli sellainen fanipakkaus. Tyytyväinen kuitenkin olen, sillä Robin on hyvä artisti ja jos omistaa jo kolme aiempaa albumia niin miksi yksi pitäisi jättää hankkimatta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti