perjantai 11. heinäkuuta 2014

Kokkaamista, yökyläilyä ja tee hetkiä

Heipsulivei!

En oo ehtiny hetkeen kirjotteleen, koska ei vaan jotenki oo ollu aikaa vaikka en oo paljon mitään tehny. Yksi pääsyy oli, että meillä vieraili viimeviikon lauantaista tämän viikon torstaihin rakas äitiniäiti. Ja se kokkaus postaus minkä lupasin. Sinä iltana en jaksanut siirtää kännykästä blogiin kuvia ja muutenkin äsken tajusin, että nehän kusi aika pahasti. Joten selitän vain pienesti.

Eli siis keskiviikkona olin kokkimestarina ja tein juustokeittoa. Toinen kerta muuten kun tein sitä ja edelleen oli vähän ongelmia koostumuksen kanssa joten ensikerralla vähemmän vettä. Mutta siihen keittoon resepti löytyy tuolta:


Ja sitten oli vuorossa italialaista kanapastaa. Se tosin tehtiin (äitini avustuksella tietenkin) vähän soveltaen, mutta hyvää tuli. Ja siihen ohje löytyy tuolta:


Ja jälkkäri oli oma kehitelmä. Vanilja jäätelö, maraboun daim suklaa rouhetta (ite tein levystä rouhetta) ja suklaa kastiketta. Sekin oli oikein hyvää ja saatte tehdä jos haluatte.

Sitte mennään jo torstai-perjantai yöhön jota en siis viettänyt kotona vaan kaverilla yökylässä telttailessa. Nukuin joo muuten ihan hyvin mut mun käsi puutu ku olin nukkunu huonos asennos. Sit heräsin viel seittemän tunnin nukkumisen jälkeen ku sinne tuli jotain ojanmittaajii huutamaan ja kiroilemaan. Nousin sit ylös ku ne oli häippässy sillä pelkäsin niit niin paljon etten uskaltanu nousta valittamaan niitten aiheuttamasta metelistä.

Sen yön aikana tutustuin muuten aivan ihanaan teehen. En oo mikään tee ihminen. Suurinosa teistä mitä oon juonu on ollu niin kamalan makusii, että huhhuh, mut toi Liptonin vihreä minttu tee on aikas hyvää. Tykkään kovasti ja suosittelen maistaamaan. Toivon, että saisin kuva materiaalia joskus kun keitän kyseistä teetä niin pääsisitte teemaailmani saloihin.

Heihei vaan kaikille ihanuuksille ja juokaa paljon teetä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti