lauantai 19. heinäkuuta 2014

Matkapäiväkirja#3

Heipsulivei!

Oon nyt sitten kotiutunut ja tässä matkapäiväkirjassa käsittelen teille Viron matkani ja osassa neljä tulee kuvasadetta (joka tulee myöhemmin tänään tai huomisen puolella)

Lähettiin siis keskiviikko aamuna seittemän jälkeen Kouvolasta ajamaan kohti Helsingiä ja sieltä sitten laivaan. Pyörittiin siel laivas vaan ja käytiin kaupassa ihastelemassa halpoja hintoja. Siinä sitten kahden aikoihin oltiin Tallinnassa ja lähettiin käveleen kohti hotellia.
Siinä sit kävi sellainen pieni juttu et meille tuli pakokauhu ja hypättiin 300 metrin päästä hotellista taksin kyytiin.

Hotellissa selvitettiin eka huone asia ja sitten ku oltiin menossa hissille yks työntekijä tuli ja otti ne meän laukut ja vei ne huoneen ovelle saakka. Ja muutenki palvelu oli ihanaa.

Samana päivänä sit käytiin viel tarpomassa vanhassakaupungissa ja oli muuten kaunista. Otin tosi vähän kuvia sielt mutta kävelymatkalla tuli muutama napsittua. Käytiin vielä ennen lähtöä syömässä yhessä tavattoman ihanassa pizzeriassa. Peukkua nostan ja isosti.

Sitten Torstaina käytiin Talinn Zoo:ssa ja Rocca Al Maressa. Rocca Al Mare oli ihan jumalattoman iso ja ei ees kierretty sitä yläkertaa kun kaikille alko jo tuleen vähän väsymys. Sit ajeltiin hotellille taksilla ja muutaman tunnin päästä lähettiin viel syömään samassa talossa olevaan Venäläiseen ravintolaan. Ruoka oli ihan ok ja palvelu hyvää. Itselle ei ruoka ollut kovin mieleistä mut oon vähän nirson puoleinen ja lasten listaa siellä ei ollut.

Perjantaina eli viimeisenä päivänä shoppailtiin Kristinessä ja satamassa parissa paikassa joista toisessa käytiin syömässä. Ei ollut kovinkaan siisti paikka ja muutenkin. Sitten vain puoli viiden aikoihin laivaan jolla oltiin ehkä yhdeksän aikoihin Suomessa. Lopulta raahauduttiin autoon ja sillä huristeltiin Vantaalle jossa nukuttiin yö ja sitten lähdettiinkin kotiin.

Mukava matka oli ja tykkäsin kovasti. Tallinna oli ihana ja tahtoisin joskus uudestaankin.

Mutta palaillaampa seuraavaan postauksen parissa. Adios.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti